«Μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο ο Θελάντερ»

«Μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο ο Θελάντερ»

«Μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο ο Θελάντερ»

bet365

Ο φορ της Άαλμποργκ Λούκας Σπάλβις αποθεώνει στο gazzetta.gr τον Ράσμους Θελάντερ τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός πέτυχε διάνα

Ο Λούκας Σπάλβις θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα της Άαλμποργκ. Ο Λιθουανός επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 από τον σύλλογο της Δανίας σημειώνοντας στην πρώτη του σεζόν 8 γκολ σε 17 συμμετοχές.

Ένας σοβαρός τραυματισμός είχε ως συνέπεια να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε πριν από τρεις εβδομάδες, ωστόσο ο νεαρός άσος επανήλθε δριμύτερος.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Σπάλβις ζητώντας την γνώμη του για τον Ράσμους Θελάντερ, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

«Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, όμως σαν συμπαίκτης του

είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη. Του δίνεται μία ευκαιρία και είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρει».

Πως όμως χαρακτηρίζει ο Σπάλβις τον 23χρονο στόπερ;

«Πρόκειται για έναν ποιοτικό σέντερ μπακ με λαμπρό μέλλον. Είναι εξαιρετικός στις στημένες φάσεις, με πολύ καλές τοποθετήσεις, ενώ όταν χρειαστεί μπορεί να βγει μπροστά.

Διαθέτει άψογη φυσική κατάσταση, ενώ παρά το ύψος του δεν είναι αργός. Αν και δεν μπορέσαμε να επαναλάβουμε την προηγούμενη σεζόν όπου κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, εντούτοις όποτε αγωνίστηκε τα έδινε όλα για την ομάδα δείχνοντας πως μπορεί να βασιστεί πάνω του. Eίναι ένα σοβαρό παιδί με μεγάλες φιλοδοξίες».

Ο Λιθουανός διεθνής εκτιμά πως ο Θελάντερ θα καταφέρει να εγκλιματισθεί άμεσα στον Παναθηναϊκό.

«Πιστεύω πως είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας αλλά και να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Αν τον εμπιστευτούν νομίζω πως θα δικαιώσει τους πάντες. Θεωρώ πως μπορεί να καθιερωθεί στην ενδεκάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα