Θελάντερ: «Ομάδα με μεγάλη ιστορία ο Παναθηναϊκός»

Θελάντερ: «Ομάδα με μεγάλη ιστορία ο Παναθηναϊκός»

Κώστας Ζάλιαρης
Θελάντερ: «Ομάδα με μεγάλη ιστορία ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ο Ράσμους Θελάντερ πάτησε επί ελληνικού εδάφους και δήλωσε έτοιμος να βάλει τα δυνατά του, προκειμένου να δικαιώσει την μεταγραφή του.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ράσμους Θελάντερ, που μαζί με τον Σέρχιο Σαντσεθ θα ενισχύσουν το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Ο Δανός αμυντικός έφτασε με μόλις μία βαλίτσα, καθώς μετά τις ιατρικές εξετάσεις θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, προκειμένου να μαζέψει τα πράγματα του και να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση.

Λίγο μετά την άφιξή του, συνοδευμένος από τον Λεωνίδα Βόκολο που τον υποδέχθηκε, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και ήρθα για έναν μεγάλο σύλλογο. Θα δω τους ανθρώπους της ομάδας και θα πούμε περισσότερα τις επόμενες ώρες», ενώ στην ερώτηση για το αν μίλησε με τον Ρενέ Χένρικσεν, είπε: «Ναι, εννοείται. Είμαστε στην ίδια ομάδα, την Άαλμποργκ. Θεωρείται μεγάλος παίκτης στην χώρα μου και με έχει ενημερώσει».

Όσο για το τί γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Είναι ένας μεγάλος σύλλογος που παίζει στο Champions League. Έχει μεγάλη ιστορία και θερμούς οπαδούς. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είμαι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τους συμπατριώτες του που έχουν παίξει στο «τριφύλλι», είπε: «Γνωρίζω ποιοι άλλοι έχουν παίξει στην ομάδα, αλλά πρώτα να τελειώσει η μεταγραφή και θα τα πούμε όλα μετά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα