Ντίας: «Αργεντινή, η καλύτερη εθνική ομάδα»

Κώστας Ζάλιαρης
Ντίας: «Αργεντινή, η καλύτερη εθνική ομάδα»

bet365

Ό,τι καλύτερο υπάρχει σε επίπεδο εθνικών ομάδων, χαρακτήρισε την Αργεντινή, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Παραγουάης, Ραμόν Ντίας, όμως ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν φοβάται...

Η Παραγουάη, έχοντας αποκλείσει τη Βραζιλία στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, ετοιμάζεται πλέον για τους ημιτελικούς και την κόντρα με την «αλμπισελέστε», τα ξημερώματα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας).

Ο Ραμόν Ντίας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του και τις ικανότητές τους, όμως εξέφρασε την άποψη πως η Αργεντινή, αν και δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, είναι η καλύτερη εθνική ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή...

«Θα δείξουμε στον κόσμο όσα είμαστε ικανοί να πετύχουμε απέναντι στην Αργεντινή. Ξέρουμε ότι έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε την καλύτερη εθνική ομάδα του κόσμου και δεν υπάρχει χρόνος και περιθώριο για να το απολαύσουν οι παίκτες μου, όμως, τους ξέρουμε καλά και θα είμαστε έτοιμοι. Όλοι είμαστε χαρούμενοι για το σημείο που έχουμε φτάσει και συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά με το πλάνο που εφαρμόζουμε. Σεβόμαστε την Αργεντινή, όμως δεν φοβόμαστε...» δήλωσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα