Καθυστερούν οι ανανεώσεις στον Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Καθυστερούν οι ανανεώσεις στον Πανθρακικό

bet365

Στον Πανθρακικό υπάρχει καθυστέρηση στις ανανεώσεις συμβολαίων, καθώς ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί αυτές των Κάσες, Ηλιάδη, ενώ δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στις περιπτώσεις των Μπαϊκαρά, Ρομέου.

Από τις τρεις ανανεώσεις που δικαιούται άνω των 24 ετών ο Πανθρακικός έχει τις δύο, με τους Κάσες και Ηλιάδη να είναι προς παραμονή στον σύλλογο της Κομοτηνής. Ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί κανένας εκ των δύο, τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τις περιπτώσεις των Μπαϊκαρά, Ρομέου. Έτσι, οι ακρίτες θα πρέπει να προχωρήσουν σύντομα στις ανανεώσεις συμβολαίων, καθώς αυτά λήγουν την Τρίτη (30/6) και μετά θα πιαστούν ως μεταγραφές.

Ήδη η πρώτη άνω των 24 φαίνεται πως θα είναι του Φρανσίσκο Χαβίτο, ο οποίος φέρεται να έχει πειστεί από τον Μανουέλ Ρόκα να υπογράψει με την ομάδα της Θράκης. Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι η νέα σεζόν για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού θα ξεκινήσει την Πέμπτη (2/7), όταν έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση για να ξεκινήσουν οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στον Βώλακα Δράμας και εκεί είναι πιθανό η ομάδα της Κομοτηνής να δώσει φιλικό με την πρώην του νεοαποκτηθέντα επιθετικού, Κώστα Μαρκόπουλου, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Βέβαια, υπάρχει και η φημολογία για φιλικά επιπέδου Σούπερ Λίγκας με Ηρακλή, Βέροια και Ξάνθη, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο.

Τέλος, να σημειώσουμε πως ο Ρόκα έμεινε ευχαριστημένος από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Βώλακα, μετά από την επίσκεψη που πραγματοποίησε εκεί, καθώς και ότι ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί να διεξαχθούν όσο γίνεται περισσότερα φιλικά ματς προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα