Επιστρέφει ο Λόπεζ στη Βέροια;

Επιστρέφει ο Λόπεζ στη Βέροια;

Νίκος Τσιώκος
Επιστρέφει ο Λόπεζ στη Βέροια;

bet365

Την επιστροφή του Τζόναθαν Λόπεζ εξετάζει η Βέροια, που είχε επαφή με τον παίκτη και οι δύο πλευρές όρισαν νέο ραντεβού. Στην αναμονή για την απόφαση.

Την απόφαση της Δευτέρας (29/7) περιμένουν στη Βέροια για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν. Βέβαια, ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με παίκτες και αρκετά ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, που φέρονται να βρίσκονται στη λίστα των ανθρώπων της «βασίλισσας του Βορρά».

Μερικά εξ' αυτών είναι των Βασίλη Κουτσιανικούλη, Σεμπάστιαν Ναγιάρ, Γιώργου Φωτάκη και Βαγγέλη Μάντζιου, ενώ προέκυψε και του Τζόναθαν Λόπεζ. Ο λόγος για τον επί δύο χρόνια γκολκίπερ του συλλόγου της Ημαθίας, ο οποίος πέρυσι επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Χετάφε, απ' όπου έμεινε ελεύθερος. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα kerkidasport.gr, ο Ισπανός βρέθηκε στη Βέροια και είχε επαφή με τη διοίκηση, ώστε να συζητήσουν ενδεχόμενη επιστροφή του αυτό το καλοκαίρι.

Μάλιστα, τονίζεται ότι η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα και πως ορίστηκε νέο ραντεβού δίχως να αναφέρεται το πότε. Πάντως, να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που έχουμε απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τη Δευτέρα, τότε δε θα αργήσουν να έρθουν και οι πρώτες ανακοινώσεις παικτών.

Το who is who

Ο Τζόναθαν Λόπεζ γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1981 στο χωριό Ριάνο, που βρίσκεται κοντά στην πόλη Λεόν στα βόρεια της Ισπανίας, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει ύψος 1,82μ. Αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Βαλένθια, απ' όπου παραχωρήθηκε δανεικός σε Νουμάνθια και Οβιέδο. Ακολούθησαν οι μεταγραφές του σε Κόρδοβα, Αλμπαθέτε, ενώ για δύο σεζόν... ταλαιπωρήθηκε σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών της ιβηρικής χώρας.

Τον Αύγουστο του 2012 άφησε για πρώτη φορά στην καριέρα του την πατρίδα του για λογαριασμό της Βέροιας, όπου αγωνίστηκε μέχρι πέρυσι, όταν και επαναπατρίστηκε για να φορέσει τη φανέλα της Χετάφε. Πλέον, είναι ελεύθερος και αν η απόφαση δικαιώσει ξανά την ομάδα της Ημαθίας, τότε δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη «βασίλισσα του Βορρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα