Ή o Άρης θα ανέβει ή θα πέσετε εσείς...

Ή o Άρης θα ανέβει ή θα πέσετε εσείς...

Ή o Άρης θα ανέβει ή θα πέσετε εσείς...

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει για την απίστευτη απόφαση της ΕΠΟ να αλλάξει τον ΚΑΠ σε μια νύχτα για να μην ανέβει ο Άρης, η οποία όμως απαγορεύεται να εφαρμοστεί από φέτος!

Τα πράγματα εξελίσσονται στην ΕΠΟ όπως ακριβώς το περιμέναμε. Ο ΚΑΠ και η προκήρυξη είναι ξεκάθαρα με τον ΑΡΗ. Ο ΚΑΠ και η προκήρυξη που ισχύουν φέτος. Χθες σε ένα πρωτοφανές σκάνδαλο το ΔΣ της ΕΠΟ την ίδια στιγμή που τάιζε...παπά στους ανθρώπους του ΑΡΗ, την ίδια στιγμή που έβγαζε προς τα έξω ότι θα τηρηθεί ο ΚΑΠ ψήφισαν ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ να μην ανέβει ο ΑΡΗΣ. Το πέρασαν φυσικά και από την ΓΣ και προέβησαν σε μία ΠΑΡΑΝΟΜΗ 100% ΑΠΟΦΑΣΗ με βάση τον ΚΑΠ, την προκήρυξη, αλλά και τον αθλητικό νόμο.

Επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να αλλάξουν την απόφαση για 20 ομάδες, ΧΘΕΣ άλλαξαν τον ΚΑΠ και πάλι ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.

Ο κ. Βούρβαχης από τα Χανιά, που παίζουν στην Β εθνική, το πρωί είπε σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ότι ο ΚΑΠ άλλαξε πέρσι και πως χθες ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ. Πριν λίγη ώρα ο ίδιος άνθρωπος βγήκε σε άλλο ραδιόφωνο και είπε ΟΤΙ Ο ΚΑΠ ΑΛΛΑΞΕ ΧΘΕΣ!!!

Το τι συμβαίνει είναι ξεκάθαρο. Η ΕΠΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
Σας παραθέτω τον αθλητικό νόμο και τον ΚΑΠ που είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ.

Αρθρο 13, παρ 3 του 27/25

3. Δεν επιτρέπεται τροποποίηση κανονισμού πρωταθλήματος, καθώς και της προκήρυξής του, κατά το χρονικό διάστημα της διεξαγωγής του. Eάv γίνουν τροποποιήσεις σε άλλο διάστημα, αυτές ισχύουν από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, εκτός αν αφορούν μεταβολές των κατηγοριών του
πρωταθλήματος και του αριθμού των προβιβαζομένων ή υποβιβαζομένων ομάδων, οπότε ισχύουν από τη μεθεπόμενη περίοδο.

Αρθρο 7, παρ. 6 του ΚΑΠ

"Απαγορεύεται οποιαδήποτε αυξομείωση του αριθμού των ομάδων των διαφόρων Πρωταθλημάτων αν δεν έχει προβλεφθεί από την προκήρυξη του προηγούμενου του πρωταθλήματος που έληξε. Κατ’ εξαίρεση, εάν απαιτείται λόγω εξαιρετικών ειδικών συνθηκών, επιτρέπεται η συγχώνευση κατηγοριών με ειδική απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. , που εγκρίνει την οικεία προκήρυξη".


Ο ΝΟΜΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 15-16, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ.

Η ΑΠΌΦΑΣΗ ΛΟΙΠΌΝ ΘΑ ΛΗΦΘΕΊ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Και εκεί πρόεδρος είναι ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, τακτικός δικαστής. Ο νόμος και ο ΚΑΠ είναι με τον ΑΡΗ. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να καθυστερήσουν την άνοδο, αλλά δεν θα την αποτρέψουν. Στις 8 Ιουλίου θα υπάρξει η οριστική απόφαση της ΕΠΟ. Το κλειδί ΕΙΝΑΙ απλό. Η ΕΠΟ να ξεκαθαρίσει ότι θα ισχύει ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 16-17. Ή Ο ΑΡΗΣ θα ανέβει ή θα πέσετε εσείς...

ΥΓ1 Βάζω ξανά τις φάτσες αυτών που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να μην ανέβει ο ΑΡΗΣ με μία ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Ο Υπουργός κ. Κοντωνής ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ τη νομιμότητα...ΧΘΕΣ.

ΥΓ2 Ο ΑΡΗΣ πρέπει να αντιδράσει συντεταγμένα. Ο κόσμος του ΑΡΗ είναι η μοναδική μεγάλη του δύναμη και 8 Ιουλίου πρέπει άπαντες έξω από την ΕΠΟ να το καταλάβουν πάρα πολύ καλά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!