«Δένει» Στιλ ο Παναθηναϊκός

«Δένει» Στιλ ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
«Δένει» Στιλ ο Παναθηναϊκός

bet365

Σε επέκταση του συμβολαίου του Στιλ μέχρι το 2018 προχωράει ο Παναθηναϊκός, μόλις επιστρέψει Ελλάδα «σφραγίζεται» η συμφωνία.

Απόλυτα ικανοποιημένοι έχουν μείνει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τον Στιλ, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων του τριφυλλιού στην σεζόν που ολοκληρώθηκε. Έτσι, ήρθε η ώρα της... επιβράβευσης, δηλαδή της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι και το 2018. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον μάνατζερ του παίκτη, υπήρξε οριστική συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν και οι υπογραφές. Αυτό αναμένεται να γίνει σε λίγες ημέρες, όταν και ο Άγγλος τερματοφύλακας θα επιστρέψει στην χώρα μας από τις διακοπές του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα