«Υπάρχει συμβόλαιο που... τρέχει ακόμα με την Σπόρτινγκ»

«Υπάρχει συμβόλαιο που... τρέχει ακόμα με την Σπόρτινγκ»

Δημήτρης Τομαράς
«Υπάρχει συμβόλαιο που... τρέχει ακόμα με την Σπόρτινγκ»

bet365

Ο μάνατζερ του Μάρκο Σίλβα μιλώντας στο Gazzetta.gr διευκρίνισε πως δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ και μετέφερε τις όποιες εξελίξεις για τις επόμενες ημέρες.

O Κάρλος Γκονσάλβες είναι ο άνθρωπος που έχει φέρει τον Ζέκα στον Παναθηναϊκό και που εκπροσωπεί τον 38χρονο προπονητή. Ο εν λόγω ατζέντης εκτός από τον Μάρκο Σίλβα έχει και αρκετούς παίκτες από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Τα τελευταία 24ωρα το τηλέφωνό του χτυπάει διαρκώς και ένα από τα συχνά θέματα για τα οποία τον ρωτούν είναι για τον τεχνικό που πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Το Gazzetta.gr εντόπισε τον Γκονσάλβες στην Πορτογαλία και φυσικά το αντικείμενο της κουβέντας ήταν ο Μάρκο Σίλβα και το τι ισχύει αυτήν την στιγμή για την Σπόρτινγκ και βέβαια για τον Ολυμπιακό. Ο εκπρόσωπος του Σίλβα αφού μας ξεκαθάρισε πως γνωρίζει πολύ καλά το τι γράφεται στην Ελλάδα αλλά και το τι ισχύει για τον πελάτη του και τις δύο ομάδες, μας επισήμανε πως «υπάρχει ένα συμβόλαιο που... τρέχει ακόμα με την Σπόρτινγκ. Ο Μάρκο Σίλβα δεσμεύεται ακόμα από την Σπόρτινγκ.

Θα δούμε το τι θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες». Σε ερώτηση για την συμφωνία με τον Ολυμπιακό ο Γκονσάλβες υπογράμμισε ότι «όπως σας είπα και πριν δέχομαι συνέχεια τηλέφωνα για τον Ολυμπιακό και το τι συμβαίνει με τον Μάρκο Σίλβα. Δεν μπορώ όμως αυτήν την στιγμή να σας πω κάτι περισσότερο. Δεδομένα σας τονίζω πως ο Μάρκο Σίλβα έχει ακόμα συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ. Προς το παρόν δεν μπορώ να σας μεταφέρω κάτι άλλο... Θα πρέπει να περιμένετε».

Μετά από όλα αυτά γίνεται σαφές πως η πλευρά του Μάρκο Σίλβα δεν θέλει να πει το παραμικρό για το deal με τον Ολυμπιακό εάν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει οριστικά το... status του προπονητή με την Σπόρτινγκ. Και από αυτά που άφησε να εννοηθεί ο Κάρλος Γκονσάλβες ο Σίλβα δεν φαίνεται να τα έχει βρει με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για το οριστικό... διαζύγιό του. Η θέση των Πειραιωτών για τον Σίλβα από την άλλη δεν έχει αλλάξει. Παραμένει η ίδια και στο Λιμάνι συνεχίζουν να είναι εν αναμονή της άφιξής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα