Αντίστροφη μέτρηση για Μανιάτη

Αντίστροφη μέτρηση για Μανιάτη

Δημήτρης Τομαράς
Αντίστροφη μέτρηση για Μανιάτη

bet365

Ο Γιάννης Μανιάτης γυρίζει σύντομα στην Αθήνα για να συνεχίσει το ειδικό του πρόγραμμα. Επιστροφή σε χρόνο - ρεκόρ, καθώς από Ιούλιο μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού με την πολύ καλή και σκληρή δουλειά που έχει κάνει, μπορεί κάλλιστα να αρχίσει κανονικά προπονήσεις τον Αύγουστο, καθώς από τον Ιούλιο θα μπει στην τελική ευθεία της πλήρους επανόδου του. Ο Γιάννης Μανιάτης βάλθηκε να σπάσει όλα τα... κοντέρ, έχοντας αρχίσει εντατικές προπονήσεις με μπάλα σε ιταλικό έδαφος. Σε λίγες ημέρες ο έμπειρος διεθνής μέσος θα αναχωρήσει από την Villa Stuart στην Ρώμη. Θα επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει το πρόγραμμά του στον Ρέντη. Σκοπός του φυσικά παραμένει να γυρίσει σε φουλ δράση το νωρίτερο δυνατό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα