Γκαλιάνι: «Γλιτώνουμε... 75 εκατ. από Κοντογκμπιά και Μαρτίνεζ»

Κώστας Ζάλιαρης
Γκαλιάνι: «Γλιτώνουμε... 75 εκατ. από Κοντογκμπιά και Μαρτίνεζ»

bet365

Ο τρόπος με τον οποίο «χάθηκαν» οι Τζοφρουά Κοντογκμπιά και Τζάκσον Μαρτίνεζ για τη Μίλαν, ναι μεν ήταν οδυνηρός, ωστόσο, ο Αντριάνο Γκαλιάνι κρατάει τα θετικά και αυτά αξίζουν... 75 εκατ.ευρώ!

Οι «ροσονέρι» είχαν φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του Κοντογκμπιά από τη Μονακό, ήταν όλα σε τάξη για να πέσουν οι υπογραφές και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, όμως «έκλεψε» τον παίκτη η Ίντερ.

Σε προχωρημένο στάδιο ήταν και η υπόθεση του Τζάκσον Μαρτίνεζ προτού παρέμβει η Ατλέτικο και καλύψει τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος επίσης εμφανίστηκε θετικός στη μετακίνηση στη Μαδρίτη.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, ανέφερε για τις δύο περιπτώσεις:

«Το μεσημέρι, ήταν όλα έτοιμα για τον Κοντογκμπιά. Η Μονακό μας είχε δώσει το “ok” για να προχωρήσουμε, ο παίκτης είχε συμφωνήσει μαζί μας και η μεταγραφή θα ολοκληρωνόταν έναντι 40 εκατ.ευρώ σε δύο δόσεις των δύο ετών. Από τη στιγμή που ανταλλάξαμε κάποια έγγραφα νωρίς το μεσημέρι, όλοι εξαφανίστηκαν από τη Μονακό. Ίσως άλλαξαν γνώμη ή επηρεάστηκαν από άλλες προτάσεις που θα δέχθηκαν.

Ορισμένες φορές χρειάζεσαι μεγαλύτερο θάρρος ν' αποχωρήσεις από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αντί να καθίσεις και να επιμείνεις. Πάντως, γλιτώνοντας 40 εκατ. Από τον Κοντογκμπιά και 35 από τον Τζάκσον Μαρτίνεζ, κερδίζουμε 75 εκατομμύρια τα οποία μπορούμε να διαχειριστούμε με μεγαλύτερη σύνεση για την ενίσχυση του ρόστερ...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα