Στις 2 Ιουλίου ξεκινάει ο Πανθρακικός

Νίκος Τσιώκος
Στις 2 Ιουλίου ξεκινάει ο Πανθρακικός

bet365

Για τις 2 Ιουλίου προγραμματίστηκε η πρώτη συγκέντρωση του Πανθρακικού ενόψει της νέας σεζόν. Στις 6/7 η πρώτη προπόνηση, στη Δράμα από 20/7 μέχρι 1/8 το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Άπαντες στον Πανθρακικό απολαμβάνουν αυτή τη στιγμή τις διακοπές τους. Αυτό μέχρι τις 2 Ιουλίου, καθώς για τότε προγραμματίστηκε η πρώτη συγκέντρωση των ακριτών για να ξεκινήσουν οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν τρεις ημέρες. Στις 6 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση στην Κομοτηνή, όπου θα διεξάγεται καθημερινό πρόγραμμα μέχρι τις 18.

Στις 20 Ιουλίου οι Θρακιώτες θα αναχωρήσουν για τη Βώλακα Δράμας (και όχι το Πράβετς της Βουλγαρίας, που είχε επιλεγεί αρχικά), όπου θα μείνουν μέχρι την 1η Αυγούστου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια. Από τις 3 του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού θα συνεχίσουν τις προπονήσεις στην Κομοτηνή μέχρι τη... σέντρα του πρωταθλήματος, ενώ αναζητούν και αντιπάλους για φιλικά στις 5, 8 και 14 Αυγούστου, τους οποίους θα ανακοινώσουν στο προσεχές διάστημα.

Από εκεί και πέρα, στο μεταγραφικό κομμάτι υπενθυμίζουμε ότι έχουν αποκτηθεί οι Μουδούρογλου, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, ενώ απομένει να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι με τους Χοσέ Μαρία Κάσες, Ντενίζ Μπαϊκαρά, με τον πρώτο να αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του και τον δεύτερο να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα