Κάνε προπόνηση υπό τις οδηγίες του Εσιέν!

Κάνε προπόνηση υπό τις οδηγίες του Εσιέν!

Κάνε προπόνηση υπό τις οδηγίες του Εσιέν!

bet365

Ο Μάικλ Εσιέν στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Night of Hope» τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς προσφέρει μία ώρα προπόνηση σε όποιον πλειοδοτήσει!

Ο νεοφερμένος στα του Παναθηναϊκός φημίζεται για το φιλανθρωπικό έργο του έχοντας εστιάσει τις προσπάθειες του, το τελευταίο διάστημα στην καμπάνια του κατά του ιού Έμπολα «United against Ebola».

Ο Εσιέν από κοινού με την σύζυγο του, Ακόσουα διοργανώνουν στις 23 Ιουνίου στο Λονδίνο την εκδήλωση «Night of Hope» τα έσοδα της οποία θα διατεθούν στη μάχη κατά του ιού Έμπολα.

Στην σχετική δημοπρασία διατίθενται υπογεγραμμένες φανέλες των Εσιέν, Χόντα, Ντε Γιονγκ, Κριστιάνο Ρονάλντο, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο άσος του Παναθηναϊκού εκτός των άλλων θα αναλάβει να προπονήσει για μία ώρα όποιον πλειοδοτήσει.

Μάλιστα όπως τονίζεται, όποιος δεν καταφέρει ανταποκριθεί από άποψη φυσικής κατάστασης τότε θα λάβει την συνδρομή της γιατρού της Τσέλσι Έβα Καρνέιρο.

Μέχρι στιγμής έχουν προσφερθεί 1.980 λίρες για προπόνηση με τον Μάικλ Εσιέν, ποσό που αναμένεται να εκτοξευθεί στη συνέχεια...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα