Οι... ακτίνες της ντροπής!

Οι... ακτίνες της ντροπής!

Νίκος Μαρούδας
Οι... ακτίνες της ντροπής!

bet365

Ακόμα μια κάκιστη εμφάνιση και ήττα από τα Νησιά Φερόε για την Εθνική και το gazzetta.gr περνάει από... ακτίνες τους παίκτες του Σέρχιο Μαρκαριάν.

Νέα ντροπιαστική ήττα για την Εθνική ομάδα από τα Νησιά Φερόε, με τους διεθνείς να πραγματοποιούν ακόμα μια κακή εμφάνιση και να γράφουν την πιο... μαύρη σελίδα στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας που έχασε δυο φορές από «ψαράδες» και ουσιαστικά έμεινε οριστικά εκτός Euro 2016! Το gazzetta.gr... ακτινογράφησε τους παίκτες του Σέρχιο Μαρκαριάν.

Καρνέζης: Αν και στο πρώτο γκολ δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα, στο δεύτερο φέρει μερίδιο ευθύνης... Γενικά δεν απειλήθηκε πολλές φορές και με εξαίρεση τα δύο γκολ που δέχτηκε, είχε δύο δύσκολες επεμβάσεις στο 7' που κράτησε προσωρινά το μηδέν, αλλά και στο 81' που δεν επέτρεψε να γίνει το 3-0.

Σταφυλίδης: Πολλά λάθη όπως και όλη η άμυνα από τον Σταφυλίδη. Έχασε αρκετές φορές τους αντιπάλους του, ενώ και τα δύο τέρματα των Νήσων Φερόε ήρθαν από την πλευρά του... Γενικά ένα αρκετά μέτριο παιχνίδι από τον αμυντικό της Λεβερκούζεν.

Τοροσίδης: Προσπαθούσε να συμμαζέψει τόσο πίσω, αλλά και να δημιουργήσει κάτι μπροστά... Τελικά δεν κατάφερε και πολλά, με τις επιθετικές του προσπάθειες να μην είναι και οι καλύτερες από τα δεξιά.

Παπασταθόπουλος: Μαζί με τον Μανωλά δημιούργησαν ένα αρκετά... τρομακτικό αμυντικό δίδυμο για την Εθνική μας! Πολλά λάθη για την εμπειρία του σε ένα τέτοιο παιχνίδι, λίγο πιο σταθερός από τον συμπαίκτη του, αλλά και πάλι έδειξε ένα πάρα πολύ κακό πρόσωπο. Παρά την άσχημη εμφάνισή του, τελικά στο 83' κατάφερε να σκοράρει και να μειώσει σε 2-1 με κεφαλιά.

Μανωλάς: Κάκιστος! Από τους χειρότερους της Εθνικής μας κόντρα στα Νησιά Φερόε... Λάθη από το πρώτο λεπτό του ματς, οι αντίπαλοι επιθετικοί έβγαιναν εύκολα στην πλάτη του και γενικά έμοιαζε σαν να είναι σε... άλλο γήπεδο.

Σάμαρης: Άσχημο παιχνίδι και από τον Ανδρέα Σάμαρη... Αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου, δεν μπορούσε να κρατήσει πολύ ώρα την μπάλα ενώ έμοιαζε και αρκετά μόνος χωρίς βοήθειες. Έχει την ευθύνη του στο 1-0, μιας και έχει κλείσει στο πρώτο δοκάρι, αντί να είναι στο πέναλτι απ' όπου και ήρθε το γκολ, μιας και ο Χάνσον ήταν ξεμαρκάριστος.

Κονέ: Από τους δραστήριους στο πρώτο μέρος, ο οποίος όμως χάθηκε στην γενική μετριότητα της Εθνικής. Λίγες επιτυχημένες προσπάθειες, όμως μέχρι και την ώρα που έγινε αλλαγή έδειχνε να παλεύει και να προσπαθεί.

Χριστοδουλόπουλος: Μαζί με τον Μανωλά και τον Σταφυλίδη, από τους χειρότερους της Εθνικής... Ο ποδοσφαιριστής από τον οποίο ο Μαρκαριάν περίμενε να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Ωστόσο, ο Λάζαρος δεν κατάφερε να απειλήσει καμία στιγμή στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα στο 46' να αφήσει τη θέση του στον Νίνη.

Καρέλης: Κινητικός σε όλο το παιχνίδι. Είχε και δοκάρι στο 53΄, μετά από πανέμορφη ατομική ενέργεια. Έψαξε το γκολ έφτασε κοντά σε αυτό δύο φορές, αλλά η τύχη δεν ήταν μαζί του. Γενικά από τους καλούς της Εθνικής, που δεν ήταν και πολλοί!

Φετφατζίδης: Ήταν καλά κλεισμένος με αποτέλεσμα να μην έχει την δυνατότητα να... μπουκάρει στη περιοχή. Οι αντίπαλοι του είχαν κλείσει καλά τους διαδρόμους και έτσι έμεινε στη γενική μετριότητα της Εθνικής.

Μήτρογλου: Είχε τις ευκαιρίες του, αλλά εμφανίστηκε αναποτελεσματικός. Μπορούσε στο πρώτο μέρος σε δύο φάσεις να κάνει την ζημιά, όμως την μία το τελείωμά του σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ το δεύτερο δεν ήταν το ίδιο καλό. Σκόραρε στην επανάληψη, ωστόσο το γκολ του (που ήταν και πολύ ωραίο) ακυρώθηκε για φάουλ. Γενικά έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια και πληρώνει τα άσχημα τελειώματα στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, όπως και την ομαδικότητα που... δεν έβγαλε!

Νίνης: Άλλαξε κάπως την εικόνα της Εθνικής όταν μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Έδωσε μια μεγαλύτερη κίνηση και φρεσκάδα στο παιχνίδι. Μετά το 2-0 όμως και αυτός έπεσε μιας και... κόπηκαν τα πόδια όλων. Κατάφερε στο 83' να βγάλει την ασίστ από κόρνερ στον Παπασταθόπουλο ο οποίος μείωσε με κεφαλιά.

Κολοβός: Αγωνίστηκε για δεύτερη φορά με την Εθνική αλλά στα 23' και με το σκορ στο 2-0, δεν μπόρεσε να δείξει και πολλά.

Φούντας: Μπήκε στο 81' για να κάνει το ντεμπούτο του και τίποτα άλλο. Το παιχνίδι είχε κριθεί και το μόνο που θα θυμάται είναι πως έπαιξε πρώτη φορά με το Εθνόσημο ίσως στην πιο ντροπιαστική ήττα στην ιστορία της Εθνικής...

 

EURO Τελευταία Νέα