Ισπανικό σενάριο για Φερνάντεθ, Βάσκεθ και Φαμπρίτσιο!

Δημήτρης Τομαράς
Ισπανικό σενάριο για Φερνάντεθ, Βάσκεθ και Φαμπρίτσιο!

bet365

Ο Ολυμπιακός μεταξύ άλλων φέρεται να ρώτησε στην Ισπανία και για τον Φερνάντεθ, πρώην τεχνικό της Λα Κορούνια, καθώς και για τον Βάσκεθ και ενώ έκανε κρούση για τον κίπερ Φαμπρίτσιο.

Είναι ένα σενάριο που δεν συγκεντρώνει και τόσες πιθανότητες, όμως οι Ισπανοί μεταδίδουν ότι ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε και ρώτησε για τον Φερνάντεθ. Ο 54χρονος Βίκτορ Φερνάντεθ είχε ως τελευταία ομάδα του την Λα Κορούνια, από την οποία αποχώρησε. Ως τεχνικός έχει εργαστεί σε Σαραγόσα, Τενερίφη, Θέλτα, Μπέτις, Πόρτο, Γάνδη και Λα Κορούνια.

Έχει ποσοστό 38,4% σε νίκες, 29,5% σε ισοπαλίες και 32,2% σε ήττες. Αρέσκεται στο να παίζει 4-2-3-1. Από την άλλη είναι ο 60χρονος Φερνάντο Βάσκεθ. Και αυτός πρώην προπονητής της Λα Κορούνια και ενώ θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είχε στο πλάνο του και τον Βίκτορ, πρώην συνεργάτη του Μίτσελ, στον πειραϊκό σύλλογο. Ο Βάσκεθ έχει εργαστεί σε συλλόγους όπως η Μαγιόρκα, Μπέτις, Λας Πάλμας, Ράγιο, Βαγιαδολίδ, Θέλτα αλλά και Λα Κορούνια.
Ο 60χρονος κόουτς έχει 35,4 ποσοστό νικών, 26,5% σε ισοπαλίες και 38,2% σε ήττες. Την ίδια στιγμή τονίζεται πως ο 27χρονος Ισπανός γκολκίπερ Φαμπρίτσιο Αγκόστο Ραμίρεζ είναι στην λίστα του Ολυμπιακού και ότι επιδιώκει να τον κλείσει. Ο ύψους 1.80 μέτρων τερματοφύλακας έχει παίξει σε Βαγιαδολίδ και Μπέτις πριν βρεθεί από το 2013 μέχρι και σήμερα στην Λα Κορούνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα