Σπουδαίο φιλικό για τους βετεράνους

Σπουδαίο φιλικό για τους βετεράνους

Σπουδαίο φιλικό για τους βετεράνους

bet365

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού έδωσαν μία ακόμα σημαντική φιλανθρωπική αναμέτρηση.

Ένας ακόμα πολύ σημαντικός φιλικός αγώνας των παλαίμαχων άσων του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε στην Μυτιλήνη κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Παλλεσβιακού. Τα έσοδα από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό. Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική και οι βετεράνοι του Ολυμπιακού καταχειροκροτήθηκαν και αποθεώθηκαν από 3.000 και πλέον θεατές, που κατέκλυσαν το γήπεδο. Η αναμέτρηση αυτή ήταν η 637η για τους βετεράνους.

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι Ακαδημίες αλλά και ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού. Ακόμα, τιμήθηκαν οι Γιώργος Δαρίβας, Γιώργος Σιδέρης και Γιώργος Δεληκάρης. Παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δημήτρης Αγραφιώτης αλλά και ο Γιώργος Παύλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, επικράτησαν με 12-2 με σκόρερ τους Γκόγκιτς (τρία γκολ), Καλογερόπουλο (τρία γκολ), Κακλαμάνο (δύο), Λουτσιάνο (δύο), Καλύκα και Παχατουρίδη. Για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν οι Κελεσίδης, Ξανθόπουλος, Παχατουρίδης, Αγγελής, Καλτσάς, Μπονόβας, Κακλαμάνος, Γκόγκιτς, Λουτσιάνο, Μητρόπουλος, Κοκολάκης.

Εν συνεχεία αγωνίστηκαν οι Καλογερόπουλος, Καλύκας, Κοψαχείλης, Ασπρογέρακας, Σταυρόπουλος, Σιδέρης, Λάλας, Γλύκας, Καλύβας, Καλαμάρας, Κουμαριάς και Σταμάτης. Το παρών χωρίς να λάβουν μέρος στον αγώνα έδωσαν οι Δαρίβας, Γιούτσος, Γκαβέζος, Γιούτσος, Γκαϊτατζής, Τζανετουλάκος και Γυρούτσος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα