Το ευχαριστώ του Εσιέν σε κόσμο και Σισέ (pics)

Το ευχαριστώ του Εσιέν σε κόσμο και Σισέ (pics)

Νίκος Ρόλλας
Το ευχαριστώ του Εσιέν σε κόσμο και Σισέ (pics)

bet365

Τρελαμένος με τον κόσμο του Παναθηναϊκού και την υποδοχή που του επιφύλαξε στο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Μίκαελ Εσιέν. Τι απάντησε στον Τζιμπρίλ Σισέ.

Τα όσα έζησε ο Μίκαελ Εσιέν, την Τρίτη τα ξημερώματα μεγάλωσαν ακόμη περισσότερο τον ενθουσιασμό του για το νέο σταθμό στην επαγγελματική του καριέρα.

Κάτι που φρόντισε να το γνωστοποιήσει και μέσω Twitter με το μήνυμα που ανέβασε το μεσημέρι της Τετάρτης και αφού είχε αναχωρήσει από την Αθήνα.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το πως με υποδέχθηκε στην πράσινη οικογένεια. Τα λέμε σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά.



Μάλιστα λίγη ώρα αργότερα, απάντησε και στο μήνυμα του Τζιμπρίλ Σισέ από το Instagram, γράφοντας: «Σε ευχαριστώ πολύ αδελφέ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα