ΠαναθηναΪκός: Τελευταία κίνηση για Αμπεΐντ

Gazzetta team
ΠαναθηναΪκός: Τελευταία κίνηση για Αμπεΐντ

bet365

Το θέμα του Μεχντί Αμπεΐντ επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, όπου όμως είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν το θέμα θετικά ή αρνητικά μέχρι τα μέσα του μήνα.

Με τη... σκόνη από τη μεταγραφή του Μίκαελ Εσιέν να κάθεται σιγά-σιγά, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα του Παναθηναϊκού. Ένα από αυτά, είναι και του Μεχντί Αμπεΐντ, για τον οποίο τα πράγματα μπερδεύτηκαν ελέω μάνατζερ.

Όπως αναφέρει το Goal, οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να κάνουν μία ακόμη τελευταία κίνηση για τον παίκτη, μιλώντας μαζί του, προκειμένου να... ξεμπλέξουν την κατάσταση. Αν ο Αφρικανός έρθει στην Ελλάδα, όλα θα απλοποιηθούν, ωστόσο στο Τριφύλλι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν σίριαλ το θέμα και θέλουν να έχει ξεκαθαρίσει είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο το αργότερο μέχρι τις 10-15 του Ιούνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα