FIFA: «Τα λεφτά ήταν για την... αφρικανική διασπορά της Καραϊβικής»

Κώστας Ζάλιαρης
FIFA: «Τα λεφτά ήταν για την... αφρικανική διασπορά της Καραϊβικής»

bet365

Η FIFA τοποθετήθηκε επί του δημοσιεύματος των New York Times σχετικά με την αποστολή 10 εκατ. Στον Τζακ Γουόρνερ και... ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για χρήματα υπέρ της αφρικανικής διασποράς στην Καραϊβική.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί, ο Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Ζερόμ Βάλκε, απέστειλε 10 εκατ.δολλαρία σε λογαριασμό του άλλοτε προέδρου της Concacaf, Τζακ Γουόρνερ, σε κίνηση που κινεί ακόμα μεγαλύτερες υποψίες και ενισχύει όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής περί του τρόπου με τον οποίο ανατέθηκε στη Νότια Αφρική το Μουντιάλ του 2010.

Ο Γουόρνερ είναι επίσημα στους εννέα της FIFA που συνελήφθησαν πριν λίγες μέρες στη Ζυρίχη.

Η FIFA από την πλευρά της, τοποθετήθηκε επίσημα για τα όσα δημοσιεύθηκαν σήμερα το πρωί κι έκανε λόγο για χρήματα τα οποία θα πήγαιναν στην αφρικανική διασπορά της Καραϊβικής, έπειτα και από συμφωνία με την Κυβέρνηση της Νοτίου Αφρικής...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα