Νίκο Φερνάντες στο gazzetta.gr: «Ετσι θα έρθει η 2η θέση» (gTV)

Νίκο Φερνάντες στο gazzetta.gr: «Ετσι θα έρθει η 2η θέση» (gTV)

bet365

Ο Νίκο Φερνάντες, μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου μίλησε στο gazzetta.gr για το ποιο είναι το «κλειδί» που πρέπει να έχει ο Αστέρας Τρίπολης ώστε να ανοίξει την πόρτα της 2ης θέσης. Τι είπε για το ματς με τον Παναθηναϊκό!

Ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές στα play off, ο Αστέρας Τρίπολης είναι δεύτερος στην ειδική βαθμολογία με έξι βαθμούς. Ο στόχος της δεύτερης θέσης είναι πλέον στα χέρια του. Τι πρέπει να διαθέτει στα εναπομείναντα δύο ματς με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ΠΑΟΚ στην Τρίπολη για να τα καταφέρει;

Ο Νίκο Φερνάντες έχει την απάντηση στο gazzetta.gr. Ο Αργεντινός, είπε ότι η ομάδα του θα πρέπει να έχει ένα πλήρες και ώριμο ματς για να διεκδικήσει τη νίκη στην Αθήνα απέναντι στο «τριφύλλι», ενώ για τη δεύτερη θέση το σημαντικότερο είναι η δουλειά κι η σωστή προετοιμασία.

Η συνέντευξή του Νίκου Φερνάντες στο gazzetta.gr:

Ποιο ήταν το πιο δύσκολο εμπόδιο που σας έβαλε ο Ατρόμητος και έπρεπε να προσπεράσετε, ώστε να φτάσετε στη νίκη;

«Θεωρώ ότι σε αυτό που μας δυσκόλεψε ο Ατρόμητος ήταν ότι μας έκλεβε την μπάλα, δεν είχαμε την κατοχή εμείς και έτσι ήταν πιο επιθετικοί».

Τι θα πρέπει να αλλάξει ο Αστέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό, ώστε να έχει αντίθετο αποτέλεσμα απ' ότι είχε στην Τρίπολη;

«Όντως στο προηγούμενο παιχνίδι δεν παίξαμε πάρα πολύ καλά και έτσι δεν είχαμε είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε στον Αστέρα. Τώρα πρέπει να παίξουμε ένα πλήρες και ώριμο ματς για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Θα καταφέρει ο Αστέρας να πάρει τη 2η θέση, ώστε να ξεκουραστεί και λίγο παραπάνω μιας και είναι η ομάδα με τα περισσότερα ματς στο πρωτάθλημα;

«Σίγουρα ο Αστέρας θέλει να διεκδικήσει και τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ. Γι αυτό προετοιμαζόμαστε, γι αυτό δουλεύουμε. Θα είναι για εμάς ένα πολύ μεγάλο ευτύχημα να έρθει η 2η θέση, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε. Βέβαια, για να έχουμε τη 2η θέση θα παίξει ρόλο κι η τύχη».

Το «κλειδί» για τη δεύτερη θέση ποιο είναι;

«Δεν πιστεύω ότι η τύχη είναι το πιο σημαντικό, ωστόσο παίζει έναν ρόλο. Για μένα το σημείο κλειδί είναι η δουλειά κι η προετοιμασία».

Μένουν ακόμη δύο ματς για να ολοκληρωθεί η χρονιά. Τοπ μήνυμά σου στον κόσμο ποιο είναι;

«Να συνεχίζουν να μας στηρίζουν, να έρχονται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα