Το «αντίο» του Σίλντενφελντ (pic)

Το «αντίο» του Σίλντενφελντ (pic)

Gazzetta team
Το «αντίο» του Σίλντενφελντ (pic)

bet365

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και αποχαιρέτησε διαδικτυακά τους συμπαίκτες του και τους φίλους της ομάδας.

Ο Κροάτης σέντερ μπακ μαζεύει πλέον της βαλίτσες του για να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αφού οι υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του εξασφάλισαν νωρίτερα άδεια από τους υπόλοιπους παίκτες των «πράσινων».

Ο ίδιος αφού αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την πράσινη φανέλα, έσπευσε να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και φιλάθλους μέσω Instagram, γράφοντας: «Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις υπέροχες μέρες στην Αθήνα! Αλλά η ζωή με παίρνει σε ένα διαφορετικό μέρος. Κάναμε τη δουλειά μας. ΜΡΑΒΟ! Μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Παναθηναϊκού που υποστηρίζουν την ομάδα μας!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα