Ανανέωση και αύξηση στον Καβάνι

Ανανέωση και αύξηση στον Καβάνι

Ανανέωση και αύξηση στον Καβάνι

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν προτείνει στον Εντινσον Καβάνι νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018 με αυξημένες απολαβές. Την επόμενη βδομάδα το ραντεβού.

Η τρεις φορές πρωταθλήτρια Γαλλίας δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον Matador, ο οποίος δεν θέλει να περάσει ακόμα μία χρονιά παίζοντας περιφερειακά στην επίθεση. Οπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του RMC, για να τον πείσουν να αράξει στο Parc des Princes, οι Παριζιάνοι του προσφέρουν νέο συμβόλαιο με μεγαλύτερες απολαβές από τα 8.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο και επέκταση μέχρι το 2018.

Σημαντικός λόγος για την εξέλιξη αυτή είναι το ότι η Γιουβέντους πιέζει για να τον κάνει δικό της και ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί θέλει να του δείξει πόσο πιστεύει στον Ουρουγουανό. Οπως προκύπτει, η Παρί θέλει να κάνει τον 28χρονο το βασικό 9άρι για τα επόμενα χρόνια και αυτό θα γίνει πιο σαφές από το καλοκαίρι του 2016 όταν θα αποχωρήσει από τον σύλλογο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Οσον αφορά τον Καβάνι, νιώθει όλο και καλύτερα στο Παρίσι και είναι θετικός στο να γίνει μία τέτοια κουβέντα, οπότε νέες εξελίξεις θα υπάρξουν μετά τη συνάντηση των δύο πλευρών την ερχόμενη εβδομάδα.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα