Χωρίς τους γνωστούς ο Παναθηναϊκός

Χωρίς τους γνωστούς ο Παναθηναϊκός

Χωρίς τους γνωστούς ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον Γιάννη Αναστασίου να μην υπολογίζει στους γνωστούς, Πέτριτς, Χουχούμη και Κλωναρίδη.

Έτοιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ο Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» φιλοξενούν τον «δικέφαλο» του Βορρά και θέλουν έναν βαθμό για να σφραγίσουν και μαθηματικά το εισιτήριο που οδηγεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός έμειναν και πάλι οι τραυματίες Χουχούμης, Πέτριτς και Κλωναρίδης που συνέχισαν την θεραπεία τους. Για του υπόλοιπους, το πρόγραμμα περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και τέλος ασκήσεις ανάπτυξης με τελειώματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play-offs της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Πράνιτς, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νίνης και Μπερίσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα