Υπάρχει και το plan B για τον φορ...

Υπάρχει και το plan B για τον φορ...

Υπάρχει και το plan B για τον φορ...

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει και άλλες λύσεις για την ενίσχυση της επίθεσής του για την περίπτωση που η υπόθεση του Καρίγιο δεν προχωρήσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Εδώ και μέρες από το Gazzetta.gr σας είχαμε αναφέρει και είχαμε καταγράψει επακριβώς την λογική, τη νοοτροπία και την προσέγγιση της Εστουδιάντες για τον Κουίδο Καρίγιο. Το Σάββατο οι Αργεντίνοι επανήλθαν στα ρεπορτάζ τους, μεταδίδοντας πως ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει την καλύτερη προσφορά για τον παίκτη. Η ουσία είναι πως οι Πειραιώτες δεν... έφτασαν στο νούμερο των χρημάτων που ήθελαν οι «Φοιτητές» (σ.σ. ή εάν θέλετε δεν έχουν φτάσει ακόμα) για τον παίκτη.

Οπότε πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Στο Λιμάνι θα κάνουν τις προσπάθειές τους για τον Αργεντίνο killer και τις προσεχείς ημέρες, παράλληλα όμως... δουλεύουν και άλλες υποθέσεις, καθώς οι οιωνοί για τον Καρίγιο μόνο θετικοί δεν είναι και η... στροφή σε άλλες επιλογές καθίσταται επιβεβλημένη. Παίκτες σαν τον Ζόνατας ή τον Ζινιάκ ή ακόμα και τον Αραούχο. Άλλες επιλογές για την γραμμή κρούσης, έτσι ώστε να είναι έτοιμο το plan B για την περίπτωση που η υπόθεση Καρίγιο οδηγηθεί σε οριστικό... ναυάγιο. Υπάρχουν βέβαια και λύσεις και από την ιταλική αγορά.

Ο Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ βέβαια είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Ένας παίκτης με μεγάλο κασέ και που πρόσφατα δέχθηκε πρόταση από την Γαλατασαράϊ με ετήσιες απολαβές 2,8 εκατ. ευρώ, μπόνους μεταγραφής 2 εκατ. και τριετές συμβόλαιο. Επίσης έχει προτάσεις και από ομάδες όπως οι Γουέστ Μπρόμιτς και Λιόν. Σύμφωνα με ορισμένες πηγές πάντως δεν αποκλείεται το ταξίδι του Γιάννη Βρέντζου να ήταν στην Γαλλία και να αφορούσε επιθετικό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα