Η... ατζέντα της «ερυθρόλευκης» σύσκεψης κορυφής

Η... ατζέντα της «ερυθρόλευκης» σύσκεψης κορυφής

Η... ατζέντα της «ερυθρόλευκης» σύσκεψης κορυφής

bet365

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η πρώτη ουσιαστική συνάντηση κορυφής για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς στον Ολυμπιακό. Τι θα συζητηθεί εκεί.

Σε πρώτη φάση υπάρχει το θέμα του προπονητή στους Πειραιώτες. Ο Βίτορ Περέιρα κέρδισε μεν αρκετούς πόντους μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου που έφερε το νταμπλ όμως θα πρέπει να οριστικοποιηθεί η παραμονή του (σ.σ. με την σχετική απόφαση) στον πάγκο του Ολυμπιακού για να μπορούν να μιλήσει κανείς εκ του ασφαλούς για την συνέχεια. Πέραν αυτού επί τάπητος στην σύσκεψη κορυφής θα τεθούν τα... κενά του ρόστερ.

Θα μπει το πλαίσιο γύρω από το πόσοι στόπερ θα αποκτηθούν και τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα για άξονα και επίθεση. Εξάλλου το σίγουρο είναι πως θα γίνουν και φέτος αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό των πρωταθλητών Ελλάδας. Αλλαγές που θα έχουν να κάνουν και με επιτελικά πόστα στην ομάδα. Επίσης μένει να αποσαφηνιστεί πλήρως και το... τοπίο με τους δανεικούς.

Σε αυτήν την κατεύθυνση είναι σαφές πως οι περισσότεροι εκ των δανεικών δεν θα μείνουν. Είναι κάτι που έχουμε σημειώσει καιρό τώρα. Ουσιαστικές ελπίδες για να πάρουν ευκαιρίες έχουν οι εξής τέσσερις: Κολοβός, Ολαϊτάν, Βλαχοδήμος και Καραμάνος ενώ... παίζεται ακόμα του Πελέ. Πιθανότητες για να βρεθούν στην προετοιμασία όμως. Όχι να είναι σίγουρα στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα