Κλέιτον: «Τιμή το ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ και Ηρακλή»

Gazzetta team
Κλέιτον: «Τιμή το ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ και Ηρακλή»

bet365

Άγνωστος παραμένει ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Σίλβα Κλέιτον, όπως τόνισε ο ίδιος.

Ο Σίλβα Κλέιτον ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της εφετινής Ξάνθης και όπως είναι λογικό, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του έληξε, αρκετές ομάδες εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής είναι μερικές από αυτές, με τον Βραζιλιάνο όμως να ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του στο Αθλητικό Metropolis ότι ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

«Άκουσα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά προσωπικά δεν το ξέρω, το θέμα το χειρίζονται οι ατζέντηδες. Αν απλώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ρωτούν για μένα ή αν ενδιαφέρονται πραγματικά αυτό εγώ δεν το γνωρίζω», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Τελείωσε το συμβόλαιο μου με τη Ξάνθη τώρα το κατά πόσο θα μείνω στη ομάδα ή όχι θα το δείξει ο χρόνος. Είναι ένα ερωτηματικό…».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Ηρακλή: «Δεν ξέρω που θα πάω, αυτό το θέμα το έχουν αναλάβει κάποιοι ατζέντηδες μου. Είναι τιμή μου να υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες όπως ο Ηρακλής και ο ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα