Τέσσερις μήνες με αναστολή σε τέσσερις οπαδούς του ΠΑΟΚ

Τέσσερις μήνες με αναστολή σε τέσσερις οπαδούς του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Τέσσερις μήνες με αναστολή σε τέσσερις οπαδούς του ΠΑΟΚ

bet365

Ένοχοι κρίθηκαν οι τέσσερις από τους πέντε οπαδούς του ΠΑΟΚ που είχαν συλληφθεί μετά από έλεγχο της Αστυνομίας σε συνδέσμους του Διεκφάλου. τέσσερις μήνες με αναστολή η ποινή.

Το βράδυ της Πέμπτης (28/5) η Αστυνομία πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ στη Νεάπολη και την Τούμπα κι πέντε συλλήψεις σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης των Νόμων περί Όπλων και Πυρομαχικών, περί Εξαρτησιογόνων ουσιών, περί Αλλοδαπών και περί Βεγγαλικών-φωτοβολίδων.

Οι τέσσερις από τους πέντε κρίθηκαν ένοχοι και τους επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων μηνών με αναστολή για κατοχή βεγγαλικών και εξαρτησιογόνων ουσιών. Όσον αφορά τον πέμπτο πήρε αναβολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα