Μένουν Λιβαδειά Μιλιάζες, Τομάς και Μιλοσάβλιεφ

Μένουν Λιβαδειά Μιλιάζες, Τομάς και Μιλοσάβλιεφ

bet365

Αν και το μέλλον του Λεβαδειακού είναι αβέβαιο, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr Μιλοσάβλιεφ, Μιλιάζες και Τομάς έδωσαν τα χέρια και μένουν στην Βοιωτία.

Ρευστά παραμένουν τα πάντα στον Λεβαδειακό, όπου μπορεί να αγωνίζεται, από την Superleague, μέχρι και την Γ' Εθνική, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους Μιλιάζες, Μιλοσάβλιεφ και Τομάς να... δώσουν τα χέρια και να παραμείνουν στο ρόστερ των «πρασίνων» και την νέα σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι τρεις ξένοι θα συνεχίσουν στους Βοιωτούς, ενώ δεν θα είναι οι μόνοι, καθώς ήδη χτίζεται η ομάδα της επόμενης ημέρας, με τις κινήσεις, πάντως, να δείχνουν την αισιοδοξία που υπάρχει στην διοίκηση, πως έστω και στο... και πέντε, ο Λεβαδειακός θα παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα