Κάταγμα και τέλος για φέτος ο Μάσα

Gazzetta team
Κάταγμα και τέλος για φέτος ο Μάσα

bet365

Άσχημα τα νέα για τον Στάικο Βεργέτη, καθώς ο Πάμπλο Μάσα υπέστη κάταγμα στο αριστερό μετακάρπιο και θα μείνει εκτός για την συνέχεια των πλέι οφ.

Τέλος η χρονιά για τον Πάμπλο Μάσα, με τον Αργεντίνο να έχει υποστεί κάταγμα στο αριστερό μετακάρπιο και να μένει εκτός για τρεις βδομάδες τουλάχιστον. Για την ακρίβεια το διάστημα αυτό θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή, όπερ σημαίνει πως θα είναι εκτός για τα επόμενα τρία παιχνίδια του Αστέρα.

Τα προβλήματα ωστόσο για τον Στάικο Βεργέτη δεν λένε να σταματήσουν, μιας θέμα υπάρχει τόσο με τον Μπαντιμπανγκά ο οποίος υπέστη θλάση στον δικέφαλο, αλλά και με τους Πάρα και Λομπάτο. Ο πρώτος είχε αποχωρήσει με κάκωση στο γόνατο από το Περιστέρι και το ματς με τον Ατρόμητο, ενώ ο δεύτερος αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης με ενοχλήσεις στο γόνατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα