Μέχα στο gazzetta.gr: «Θα κάνει καριέρα στον Παναθηναϊκό ο Βέμερ»

Μέχα στο gazzetta.gr: «Θα κάνει καριέρα στον Παναθηναϊκό ο Βέμερ»

Μέχα στο gazzetta.gr: «Θα κάνει καριέρα στον Παναθηναϊκό ο Βέμερ»

bet365

Ο Κοσοβάρος μέσος της Πάντερμπορν, Αλμπάν Μέχα μίλησε στο gazzetta.gr για τον Γενς Βέμερ, ενώ διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει δεχθεί και αυτός πρόταση από το «τριφύλλι».

Ο Αλμπάν Μέχα θεωρείται από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της Πάντερμπορν. Έχασε το ξεκίνημα της σεζόν λόγω τραυματισμού, ωστόσο στη συνέχεια κατέγραψε 18 συμμετοχές και τρία γκολ.

Η Πάντερμπορν υποβιβάστηκε ωστόσο ο 29χρονος μέσος εκτιμάται πως δεν θα δυσκολευθεί να βρει σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο διεθνής Αλβανός μέσος, πάντως, διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

«Πρώτη φορά το ακούω. Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό, δεν μου έχει πει κάτι ο μάνατζερ μου.

Ασφαλώς και γνωρίζω τον Παναθηναϊκό είναι μία γνωστή ομάδα με ιστορία. Θα με ενδιέφερε αυτή η προοπτική, όμως δεν υπάρχει κάτι».

Ο χαφ της Πάντερμπορν, ο οποίος μένει ελεύθερος αναφέρθηκε και στον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, Γενς Βέμερ, ο οποίος βρίσκεται μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό.

«Ναι, το έμαθα. Έχει συμφωνήσει για τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

Έμεινε πολλά χρόνια στην Πάντερμπορν, νομίζω για εφτά σεζόν. Είμαστε συμπαίκτες από το 2011. Ήρθε η ώρα για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρει στον Παναθηναϊκό. Παίρνει μεταγραφή στην κατάλληλη ηλικία και δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Πιστεύω πως θα καθιερωθεί, έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Πρόκειται για έναν έμπειρο μπακ που πρόσφερε πολλά στην Πάντερμπορν. Είναι ένας παίκτης ομάδας από τον οποίο θα πάρεις αυτό που περιμένεις. Η απόδοση του είναι πάντα πάνω από τον μέσο όρο. Του εύχομαι καλή τύχη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα