Η Κλαμπ Αμέρικα καλύπτει την ρήτρα του Νομπόα

Η Κλαμπ Αμέρικα καλύπτει την ρήτρα του Νομπόα

Η Κλαμπ Αμέρικα καλύπτει την ρήτρα του Νομπόα

bet365

Φαίνεται πως ο Κριστιάν Νομπόα δεν θα παραμείνει για πολύ κάτοικος Τούμπας αν πιστέψει κανείς τα δημοσιεύματα σε Μεξικό και Εκουαδόρ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Μεξικό η Κλαμπ Αμέρικα είναι αποφασισμένη να πληρώσει την ρήτρα αποδέσμευσης του Νομπόα που ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα η πρώην πρωταθλήτρια Μεξικού θέλει να κάνει μια ηχηρή μεταγραφή και την έχει βρει στο πρόσωπο του άσου του ΠΑΟΚ.

Την είδηση ότι υπάρχει ομάδα από το Μεξικό έτοιμη να καλύψει την ρήτρα του Νομπόα αποκαλύπτουν και στην πατρίδα του 30χρονου άσου. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Χοσέ Τσαμόρο, αποκάλυψε την πρόταση τονίζοντας ότι μαζί με τον πελάτη του επεξεργάζονται την πρόταση αυτή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα