Μακ: «Έπαιξαν έξυπνα και μας κέρδισαν»

Μακ: «Έπαιξαν έξυπνα και μας κέρδισαν»

bet365

Στο έξυπνο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Ρόμπερτ Μακ με τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να τονίζει πως οι Θεσσαλονικείς θα συνεχίζουν να παλεύουν ως το τέλος.

Αναλυτικά ο Μακ ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Έρχεται πολύ γρήγορα το δεύτερο ματς. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι. Από εδώ και πέρα θα κυνηγάμε σε όλα τα ματς τη νίκη. Δεν έχει αλλάξει κάτι, ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει πολλά γκολ, εμείς από την πλευρά μας δυσκολευόμαστε πολύ και σήμερα έπαιξαν πολύ έξυπνα και πήραν τη νίκη. Εμείς κοιτάμε να πάρουμε τη νίκη στα επόμενα παιχνίδια. Στα τελευταία παιχνίδια κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν παλεύουμε αλλά αυτό δεν βγαίνει στα αποτελέσματα. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αλλά στο δεύτερο δεν παίξαμε τόσο καλά. Πρέπει να παλέψουμε στα επόμενα μας και να κυνηγήσουμε όσο περισσότερες νίκες μπορούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα