Ετοιμασίες για την άφιξη του Εσιέν

Ετοιμασίες για την άφιξη του Εσιέν

Gazzetta team
Ετοιμασίες για την άφιξη του Εσιέν

bet365

Οι τελευταίες λεπτομέρειες ρυθμίζονται για την άφιξη του Μίκαελ Εσιέν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, η οποία θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.

Λεπτομέρειες απομένουν πλέον για την πολυαναμενόμενη άφιξη του Μίκαελ Εσιέν στην Ελλάδα τις προσεχείς ημέρες. Ο Γκανέζος χαφ θα βρεθεί στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους», ολοκληρώνοντας μία σπουδαία μεταγραφή.

Ο 32χρονος χαφ αναμένει τη σχετική άδεια από τη Μίλαν, προκειμένου να ταξιδέψει και αυτό είναι πιθανό να γίνει το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή. Σύμφωνα με το Goal, πληροφορίες ήθελαν τον μάνατζερ του Αφρικανού να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται σε πρώτη φάση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα