«Θέλουμε τοπ προπονητή στη Γουέστ Χαμ»

«Θέλουμε τοπ προπονητή στη Γουέστ Χαμ»

Gazzetta team
«Θέλουμε τοπ προπονητή στη Γουέστ Χαμ»

bet365

Την επιθυμία των διοικούντων της Γουέστ Χαμ να προσλάβει ένα μεγάλο όνομα της προπονητικής για τον πάγκο της εξέφρασε ο πρόεδρος Ντέιβιντ Γκολντ.

Τα Σφυριά εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Europa League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου μέσω του Fair Play και με δεδομένη την είσοδο του κλαμπ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου το καλοκαίρι του 2016, οι ιθύνοντες θέλουν να τοποθετήσουν ένα μεγάλο όνομα στην άκρη του πάγκου τους.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Γκολντ, εκ των προέδρων των Λονδρέζων, λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό. Όταν βλέπεις το Ολυμπιακό Στάδιο και εγώ το βλέπω μία φορά το μήνα περίπου, είναι ένα εντυπωσιακό, εικονικό στάδιο. Αυτό όχι μόνο θα ενθαρρύνει προπονητές να έρθουν και να αναλάβουν τη Γουέστ Χαμ, αλλά θα προσελκύσει και ποδοσφαιριστές. Είναι ευκαιρία ζωής για τη Γουέστ Χαμ να συναγωνιστεί στην κορυφή. Η Γουέστ Χαμ είναι ένα από τα μεγάλα κλαμπ στην Premier League, με σπουδαία παράδοση. Αν προσθέσεις το Ολυμπιακό Στάδιο, έχεις ένα εκπληκτικό πακέτο για κάθε προπονητή στον κόσμο».

Όσο για τη φημολογία που θέλει τους Ράφα Μπενίτεθ και Κάρλο Αντσελότι να έχουν απασχολήσει τους ανθρώπους της ομάδας, ξεκαθάρισε: «Όλοι είναι στο ραντάρ μας. Ψάχνουμε για τον καλύτερο και μόνο ο χρόνος θα δείξει. Ο Σαμ (Αλαρντάις) έκανε εκπληκτική δουλειά στις τέσσερις σεζόν που ήταν μαζί μας. Έκανε όσα ζητήσαμε, μας ανέβασε. Είναι αλήθεια ότι περιμέναμε να ανέβουμε χωρίς να παίξουμε playoffs, αλλά πήγαμε στο Γουέμπλεϊ και είχαμε μία φανταστική εμπειρία εκεί. Τότε του ζητήσαμε να μας κρατήσει πάνω και το έκανε για τρεις σεζόν. Του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα