Λάρισα - Παναχαϊκή 1-0 (vid)

Gazzetta team
Λάρισα - Παναχαϊκή 1-0 (vid)

bet365

Ακόμα ένα τρίποντο για την Λάρισα, η οποία επικράτησε 1-0 της Παναχαϊκής και έμεινε σε απόσταση αναπνοής από την τρίτη θέση.

Στο πρώτο μέρος η Λάρισα, ήταν η κυρίαρχος της αναμέτρησης και απείλησε μόλις στο 6' με σουτ του Μπόγιοβιτς, ενώ στο 19' ο Πίντο σκόραρε, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ με αποτέλεσμα να μη μετρήσει το τέρμα του.

Η πίεση συνεχίστηκε και στο 25', ο Μπόγιοβιτς είδε την κεφαλιά του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου. Ότι δεν μπόρεσε να κάνει σε αυτές τις φάσεις η Λάρισα, το κατάφερε στο 38', με το σουτ του Πίντο να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν και το σκόρ του πρώτου μέρους.

Το ίδιο καλή και στην επανάληψη η Λάρισα, με τον Μπόγιοβιτς στο 54' να βγαίνει τετ α τετ, αλλά τον Παπαδόπουλο να τον νικάει. Στο 58', ο Σέρβος επιθετικός έχασε ακόμα μια ευκαιρία με τον γκολκίπερ της Παναχαϊκής να λέει και πάλι «όχι».

Ωστόσο, την μεγαλύτερη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος ήταν για την Παναχαϊκή, με τον Αποστολίδη να κρατάει το 1-0 για την ομάδα του σε σουτ του Κορέτα. Οι φιλοξενούμενοι, τελείωσαν το ματς με 10, λόγω αποβολής του Άλμπι με δεύτερη κίτρινη, με το αποτέλεσμα να μένει ως έχει και την Λάρισα να παίρνει μια σημαντική νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Σ. Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Πινδωνης, Μπανούσης, Πίντο (90+2' Μουλόπουλος), Σερτζίνιο (80' Λύρας), Γιάντσης, Μπόγιοβιτς

Παναχαϊκή (Δ. Σπανός): Παπαδόπουλος, Κοντοχρήστος, Άλλα, Χαρτσιάς, Τρίγκας (56' Τρίγκας), Αναστασόπουλος, Μασούρας, Πατινιώτης, Χοτζάλι, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος (74' Κυβελίδης)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα