«Σκανάρισμα» και σε Γερμανία και Βέλγιο για στόπερ

«Σκανάρισμα» και σε Γερμανία και Βέλγιο για στόπερ

«Σκανάρισμα» και σε Γερμανία και Βέλγιο για στόπερ

bet365

Ο Ολυμπιακός κινείται για τουλάχιστον δύο στόπερ έχοντας απλώσει τα.. δίχτυα του και σε Γερμανία και Βέλγιο. Ανεβαίνει... θέσεις στην λίστα ο Ζαμπράνο, προτάθηκαν δύο νεαροί Κολομβιανοί.

Από το Gazzetta.gr έχετε ενημερωθεί από χθες για τα νέα δεδομένα με τον Ζαμπράνο. Το συμβόλαιο του Περουβιανού σέντερ μπακ με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου όμως η αποχώρησή του έγινε από τώρα με τον ατζέντη του, Έλιο Κασαρέτο, να έχει αρχίσει από τώρα τις επαφές για το μέλλον του πελάτη του. Ο 25χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός είχε προταθεί πέρυσι στον Ολυμπιακό -με τους Πειραιώτες να έχουν... ψαχτεί για εκείνον τον Γενάρη- και ενδέχεται να έχει γίνει το ίδιο και φέτος.

Έχει ανέβει αρκετά ψηλά στην λίστα των στόπερ (σ.σ. όπου υπάρχουν παίκτες όπως οι Νέτο και Βίντιτς) και ενώ στον Ολυμπιακό υπάρχει καλή άποψη για αυτόν. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει γίνει κίνηση ή κρούση. Το κασέ του βέβαια δεν είναι και τόσο... ελκυστικό, υπό την έννοια πως αμειβόταν ιδιαίτερα καλά. Γενικά είναι μία δύσκολη περίπτωση και ας έχει μείνει ελεύθερος.

Θυμίζουμε πως προ ημερών είχε πέσει και το όνομα του Σεμπάστιαν Πρεντλ στο... τραπέζι. Το... σκανάρισμα του Ολυμπιακού επεκτείνεται σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr και σε Γερμανία και σε Βέλγιο και ενώ αναζητώνται δύο στόπερ και όχι έναν... Είναι ανοιχτό να αποκτηθούν ακόμα και τρεις για τη νέα χρονιά με τον έναν όμως να είναι από την ελληνική αγορά.

Εκτός αυτού στον Ολυμπιακό το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε προταθεί -με βάση πηγές του Gazzetta.gr- η περίπτωση του 20χρονου σέντερ μπακ της Ντεπορτίβο Κάλι και διεθνούς με την Εθνική Νέων της χώρας (σ.σ. αρχηγός της), Χουάν Κιντέρο. Επίσης είχε τεθεί στα υπ' όψιν των ανθρώπων των Πειραιωτών και ο επίσης Κολομβιανός εξτρέμ και δεύτερος επιθετικός, Τζέισον Λουκούμι. Πρόκειται για επίσης 20χρονο διεθνή που ήταν στην Αμέρικα Κάλι.

* Υπήρχαν χθες το βράδυ πληροφορίες πως ο Πιέρ Ισά είδε το Λάτσιο - Ρόμα για να τσεκάρει τον Σιανί, που όμως δεν αγωνίστηκε. Επίσης διέρρευσε ξανά το όνομα του Τανάσε με αφορμή την παρουσία του Ρουμάνου στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα