Ανανέωσε με Βέροια ο Άρτσε

Ανανέωσε με Βέροια ο Άρτσε

Νίκος Τσιώκος
Ανανέωσε με Βέροια ο Άρτσε

bet365

Για έναν ακόμα χρόνο θα αγωνίζεται στη Βέροια ο Πέδρο Άρτσε, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Βέροια για την ανανέωση του συμβολαίου του, όπως ανακοίνωσε η «βασίλισσα του Βορρά».

Παίκτης της Βέροιας και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Πέδρο Άρτσε. Ο Μεξικανός ήρθε στη «βασίλισσα του Βορρά» πέρυσι το καλοκαίρι, όμως δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Συγκεκριμένα, μέτρησε μόλις 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο.

Παρά ταύτα, όμως, ήρθε σε συμφωνία με τη «βασίλισσα του Βορρά» για την ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο. Ακολούθως, ήρθε η ανακοίνωσε του συλλόγου της Ημαθίας, με τον 23χρονο Μεξικανό επιθετικό μέσο να ελπίζει σε περισσότερες εμφανίσεις με τη φανέλα αυτού την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Την ανανέωση του συμβολαίου του για έναν χρόνο συμφώνησε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, παρουσία του γενικού διευθυντή κ. Ζήση Βρύζα, ο Πέδρο Άρτσε.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο μεξικανός μέσος δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στη Βέροια. Έχω πολύ όρεξη για δουλειά, ώστε την επόμενη σεζόν να είμαι καλύτερος και να μπορέσω να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα