Συλλήψεις σε συνδέσμους στην Μυτιλήνη

Gazzetta team
Συλλήψεις σε συνδέσμους στην Μυτιλήνη

bet365

Λουκέτο συνδέσμων και συλλήψεις στην Μυτιλήνη, καθώς σε αιφνιδιαστικό έλεγχο της αστυνομίας διαπιστώθηκε πως δεν έχουν την κατάλληλη άδεια λειτουργίας, ενώ εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διαφόρων ειδών βεγγαλικά

Αιφνιδιαστικό έλεγχο στους συνδέσμους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου η αστυνομία, η οποία προχώρησε μάλιστα σε συλλήψεις, ενώ μπαίνει και λουκέτο στους δύο χώρους. Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε με τον σύνδεσμο του Ολυμπιακού, όπου βρέθηκαν 7 είδη βεγγαλικών - τα οποία και κατασχέθηκαν - ενώ διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε η κατάλληλη άδεια λειτουργίας.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν δυο άνδρες ένας 52χρονος συνταξιούχος τραπεζικός και ένας 46χρονος επαγγελματίας ως υπεύθυνοι λειτουργίας του συνδέσμου. Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας «περί αθλητισμού» και της νομοθεσίας «περί βεγγαλικών» και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος και διέταξε την κράτησή τους μέχρι να απολογηθούν.

Στην συνέχεια, οι άνδρες των Αρχών μετέβησαν στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού, όπου διαπιστώθηκε πως λειτουργεί κατά παράβαση της νομοθεσίας «περί αθλητισμού». Όπως είναι λογικό και σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει... λουκέτο, μέχρι τουλάχιστον να εκδοθούν οι άδειες για λειτουργία «Λέσχης» οπαδών.

Μάλιστα, αναμένεται να γίνουν κι άλλοι έλεγχοι, ενώ η αφορμή είναι τα σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Μυτιλήνης από οπαδούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που είχαν ως αποτέλεσμα να πέσουν βόμβες μολότοφ και να καεί ένα μηχανάκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα