Φαλκάο: «Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ»! (pic)

Φαλκάο: «Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ»! (pic)

Φαλκάο: «Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ»! (pic)

bet365

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο αποχαιρέτησε γι' ακόμα μια φορά τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας πλέον επισημοποιηθεί η επιστροφή του στη Μονακό.

Ο «τίγρης» δεν τα κατάφερε στην Αγγλία, στην πρώτη του σεζόν μετά τη ρήξη χιαστών που τον κράτησε μακριά και από το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Σε συνολικά 29 παιχνίδια με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» σκόραρε μόλις 4 φορές, επίδοση καθόλου ικανοποιητική για την αξία του, τα χρήματα που έδωσε η Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του, το ποσό που αξίωναν οι Μονεγάσκοι για την παραχώρησή του και φυσικά, για τ' όνομά του.

Αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» παίρνοντας μαζί του εμπειρίες από την Πρέμιερ Λιγκ και στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media έγραψε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλους τους οπαδούς της για κάθε στιγμή στήριξης και αγάπης που μου έδειχναν σε κάθε παιχνίδι. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Σας ευχαριστώ πολύ όλους».

A la gente de Manchester United y sus aficionados quiero agradecerles por todas las palabras y gestos de apoyo que me...

Posted by Falcao on Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα