Συνεχίζουν μαζί Πανθρακικός και Ρόκα

Νίκος Τσιώκος
Συνεχίζουν μαζί Πανθρακικός και Ρόκα

bet365

Ο Μανουέλ Ρόκα θα είναι κάτοικος Κομοτηνής και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Πανθρακικό, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος μέσω του facebook.

Στον πάγκο του Πανθρακικού θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο Μανουέλ Ρόκα. Ο Ισπανός ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου της Κομοτηνής τον περασμένο Νοέμβριο και συνέβαλε με το έργο του στην παραμονή αυτού στη Σούπερ Λίγκα.

Έτσι, οι επαφές που είχε με τη διοίκηση κατέληξαν σε συμφωνία και ανανέωσε τη συνεργασία του με τους ακρίτες για μία ακόμη σεζόν. Μάλιστα, την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Ρόκα από τα Χανιά μέσω του facebook. «Πανθρακική παρέα, Χανιά, και του χρόνου πάλι μαζί... Vamos Πάνθραξ!!», έγραψε στο προφίλ του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα