Περέιρα: «Η πρωτιά είναι στο χέρι μας»

Περέιρα: «Η πρωτιά είναι στο χέρι μας»

Gazzetta team
Περέιρα: «Η πρωτιά είναι στο χέρι μας»

bet365

Ο Φακούντο Περέιρα τονίζει πως η πρώτη θέση στα playoffs είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ, αρκεί να συνεχίσει με νίκες.

«Υπάρχουν ακόμα πέντε παιχνίδια κι όλα μπορούν να συμβούν. Στο χέρι μας είναι η πρώτη θέση, αρκεί να συνεχίσουμε με νίκες. Είμαι ευχαριστημένος από την ισοπαλία με τον Ατρόμητο, σε μία έδρα που μπορεί να δυσκολέψει τον καθένα» δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στη Real News.

Σχολιάζοντας τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα, σημείωσε: «Σίγουρα δεν είναι καλό για μας αυτό, αλλά όπως είπα και πριν, υπάρχουν ακόμα αγώνες στους οποίους μπορούμε να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Τέλος, ερωτηθείς για την καλή του εμφάνιση και το γκολ, ξεκαθάρισε: «Σημασία έχει η επιτυχία της ομάδας κι όχι ποιος πέτυχε το γκολ. Ελπίζω πάντως σε κάτι ανάλογο στους επόμενους αγώνες και μακάρι να χαμογελάσουμε εμείς στο τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα