Νιόπλιας: «Η καλύτερη ομάδα των πλέι-οφ ο Παναθηναϊκός»

Νιόπλιας: «Η καλύτερη ομάδα των πλέι-οφ ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Νιόπλιας: «Η καλύτερη ομάδα των πλέι-οφ ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη στο Κυριακάτικο ματς της Λεωφόρου, αλλά και γενικότερα για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον προπονητή του Ατρομήτου, Νίκο Νιόπλια.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο τεχνικός των Περιστεριωτών υποστήριξε ότι οι «πράσινοι» είναι οι καλύτεροι του μίνι-πρωταθλήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη, χαρακτήρισε απόλυτο φαβορί για το μεταξύ τους παιχνίδι της Κυριακής, την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, ενώ τοποθετήθηκε και για τον τελικό του Κυπέλλο, με την ενδεχόμενο κατάκτηση από τον Ολυμπιακό να ευνοεί και τον Ατρόμητο λόγω των ευρωπαϊκών θέσεων.

«Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στα πλεί-οφ. Μπορεί το τελείωμά του στο πρωτάθλημα να μην ήταν καλό, όμως όταν είναι όλοι οι παίκτες του καλά, είναι η καλύτερη ομάδα. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και δεν θα πάμε με το σκεπτικό ότι είναι ένα απλό ματς και θα περάσει. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, είναι φαβορί» είπε αρχικά ο Νιόπλιας και πρόσθεσε, αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου και την επιρροή που μπορεί να έχει στην ομάδα του:

«Υπάρχουν δύο πλευρές. Η μια ότι μπορεί να είσαι χαλαρός και να δεχθείς πολλά γκολ και η άλλη να το πιστεύιες και να πάρεις το αποτέλεσμα. Θέλουμε να το πάρει ο Ολυμπιακός, αρκεί όμως να γίνει ένας καλός τελικός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα