Στον Ολυμπιακό ο Σαμπαλί

Στον Ολυμπιακό ο Σαμπαλί

Gazzetta team
Στον Ολυμπιακό ο Σαμπαλί

bet365

Το Γάλλο μπακ Γιουσούφ Σαμπαλί φέρεται να έχει κλείσει ο Ολυμπιακός, στην έξοδο ο Ντιόπ.

Εννοείται ότι στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή στο μυαλό όλων είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στη Skoda Ξάνθη. Ωστόσο, οι πρωταθλητές Ελλάδας «τρέχουν» παράλληλα και το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Μάλιστα, πληροφορίες από τη Γαλλία θέλουν τον Γιουσούφ Σαμπαλί να αποτελεί ήδη παίκτη του Ολυμπιακού, μιας κι οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία χθες (22/5).

Ο 22χρονος έχει καταγωγή από τη Σενεγάλη και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας αν και δεξιοπόδαρος. Ετσι, παίζει με την ίδια άνεση και δεξιά.

Φέτος, με την Εβιάν είχε 29 συμμετοχές και μία ασίστ, ενώ προέρχεται από την Παρί Σεν Ζερμέν από την οποία και ήταν δανεικός.

Εχει παίξει στα κλιμάκια της εθνικής Γαλλίας και στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι στο πρόσωπό του θα βρουν το νέο Μαζουακού.

Την ίδια στιγμή, ο Πάπε Ντιόπ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Λεβάντε. Το συμβόλαιο του Σενεγαλέζου χαφ εκπνέει τον προσεχή Ιούνιο και με δεδομένο ότι ο χρόνος συμμετοχής του έχει μειωθεί αισθητά το τελευταίο διάστημα, είναι εξαιρετικά απίθανο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα, αφού και ο ίδιος εμφανίζεται έτοιμος να αλλάξει περιβάλλον. Αυτό, μπορεί να βρεθεί είτε στην Ισπανία και πάλι μέσω της Μάλαγα και της Εσπανιόλ, είτε στην Ελλάδα μέσω του Ολυμπιακού που εξακολουθεί να εξετάζει την περίτπωση του Αφρικανού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα