Ζέκα: «Δεν κερδίσαμε τίποτα ακόμη»

Ζέκα: «Δεν κερδίσαμε τίποτα ακόμη»

Gazzetta team
Ζέκα: «Δεν κερδίσαμε τίποτα ακόμη»

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για το εξαιρετικό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού αλλά ξεκαθάρισε πως πρέπει να υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Αποθέωσε τον Καρέλη ο Πορτογάλος αρχηγός.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

''Πρόκειται για μια μεγάλη νίκη την οποία καταφέραμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Τα πρώτα είκοσι λεπτά ήταν δύσκολα αλλά ήμασταν μια ομάδα συμπαγής που μπόρεσε να μετατρέψει τις ευκαιρίες σε γκολ".

Για το αν είναι ο Παναθηναϊκός το φαβορί των πλέι οφ; "Δεν θα έλεγα ότι είμαστε το φαβορί. Το γεγονός ότι κερδίσαμε έναν αγώνα, δεν σημαίνει ότι κερδίσαμε τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Μπορούμε να πετύχουμε νίκες, αλλά αυτό θα γίνει με σεβασμό στους αντιπάλους μας. Έχουμε ακόμα να παίξουμε πέντε αγώνες είναι πολλοί βαθμοί".

Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης; "Νομίζω ότι ο Αστέρας ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος. Ξεκίνησαν και νωρίτερα την προετοιμασία τους. Βέβαια τα πλέι οφ είναι μια διαδικασία που όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν με τη δύναμη τους και τις δυνατότητες τους. Εμείς από την άλλη πλευρά κάναμε καλή δουλειά και νομίζω ότι εκεί οφείλεται η διαφορά στην σημαντική δουλειά που επιτελούμε και αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα κάνουμε το παν για τη νίκη. Πιστεύω ότι στον συγκεκριμένο αγώνα ήμασταν οι καλύτεροι και για αυτό η νίκη ήταν σημαντική για εμάς".

Για το παιχνίδι που έρχεται με τον Ατρόμητο; "Η αλήθεια είναι ότι εντός έδρας είμαστε δυνατοί στα παιχνίδια αυτά. Αλλά ο αντίπαλος που θα αντιμετωπίσουμε είναι δύσκολος, με καλούς παίκτες και δεν θα είναι εύκολο. Ο Ατρόμητος είναι καλός και στις αντεπιθέσεις και στα στημένα, πάνω σε αυτό το θέμα θα δουλέψουμε αυτή τη βδομάδα και πιστεύω ότι έτσι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε με επιτυχία ώστε να κρατήσουμε αυτή τη διαφορά και να συνεχίσουμε με νίκες. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο ματς και θα δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε".

Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Ατρόμητο; "Θα έλεγα ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίζουμε να παίζουμε καλά, με σκοπό τη νίκη. Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, και να προσπαθήσουμε να μην κάνουμε λάθη γιατί ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που εκμεταλλεύεται τα λάθη του αντιπάλου. Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος ξεκούρασης είναι μικρός αλλά το ξέραμε αυτό και για τον λόγο αυτό προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τη διαδικασία αυτή".

Για την απόδοση του Καρέλη: "Νομίζω ότι ο Καρέλης είναι εντυπωσιακός και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτόν και νομίζω ότι του αξίζει. Πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη και εξαιρετικό άτομο. Αυτό που πρέπει να πω είναι ότι έχει ακόμα πράγματα να βελτιώσει αλλά με τον προπονητή δίπλα του και δουλεύοντας υπό αυτές τις συνθήκες πιστεύω ότι θα τα βελτιώσει. Θέλουμε να συνεχίσει έτσι, να σκοράρει, να κάνει μία καλή σεζόν κι έτσι να βοηθά την ομάδα. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι, είμαστε πολύ χαρούμενοι μαζί του".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα