Αρχές Ιουλίου η «πρώτη» για Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Αρχές Ιουλίου η «πρώτη» για Καλλονή

bet365

Την τελευταία προπόνηση της σεζόν θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής το Σάββατο (23/5) και εν συνεχεία θα απολαύσουν τις διακοπές τους για το καλοκαίρι. Αρχές Ιουλίου η έναρξη της προετοιμασίας.

Οριστικά «αντίο» στη φετινή σεζόν θα πουν το Σάββατο (23/5) στην Καλλονή. Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου της Μυτιλήνης θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση αύριο και εν συνεχεία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Έτσι, η προσοχή των ανθρώπων της ομάδας θα στραφεί στον σχεδιασμό, με προτεραιότητα να αποτελεί οι αποδσμεύσεις παικτών. Μάλιστα, ήδη έχουν αποχωρήσει οι Πετρόπουλος, Αράς, ενώ λύθηκε και η συνεργασία με τον Βαγγέλη Βλάχο.

Όσο για την προετοιμασία του συλλόγου της Λέσβου για τη νέα σεζόν, που θα τη βρεί ξανά στη Σούπερ Λίγκα, αυτή θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές Ιουλίου χωρίς να είναι γνωστή προς το παρόν η ακριβής ημερομηνία. Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση έλαβαν μέρος και οι τερματοφύλακες των ομάδων Κ17, Κ15, Θεόδωρος Αραμπατζής και Ευστράτιος Βογιατζής για να συνεχιστούν οι δοκιμές νεαρών παικτών.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με μπάλα, παιχνίδι τακτικής σε τέσσερις ζώνες με μετάβαση από άμυνα σε επίθεση και το αντίστροφο, ασκήσεις πρέσινγκ και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα