Φουστέρ: «Η μόνη ομάδα για μένα ο Ολυμπιακός»! (pic)

Φουστέρ: «Η μόνη ομάδα για μένα ο Ολυμπιακός»! (pic)

Φουστέρ: «Η μόνη ομάδα για μένα ο Ολυμπιακός»! (pic)

bet365

Οργισμένη αντίδραση από Φουστέρ που ξεκαθάρισε πως η μόνη ομάδα γι' αυτόν στην Ελλάδα είναι ο Ολυμπιακός και πως θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων διαδίδουν πράγματα που δεν ισχύουν!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Φουστέρ στο επίσημο προφίλ του στο Facebook: «Είναι αδιανόητο αλλά και πολύ σκληρό για εμένα το να αποδεχθώ αυτά τα οποία γράφονται για μένα στα media σχετικά με την καριέρα μου. Έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως για μένα ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στον τελικό του Κυπέλλου που παίζει η ομάδα μου το Σάββατο. Όσοι διαδίδουν αυτές τις φήμες για να πλήξουν εμένα και την ομάδα μου, είτε είναι δημοσιογράφοι είτε κάποιοι από την ΑΕΚ δεν θα πετύχουν τίποτα. Είμαι αποφασισμένος να ακολουθήσω τη νομική οδό για όσους διαδίδουν αυτά τα ψέματα για μένα. Αναφορικά με το μέλλον μου θα μιλήσω απευθείας με τον κ. Μαρινάκη».

Άλλωστε και το απόγευμα της Πέμπτης η ΑΕΚ διέψευσε το... σενάριο για Φουστέρ, κάνοντας λόγο για... ξεπερασμένα επικοινωνιακά παιχνίδια.

Με αυτόν τον τρόπο ο Φουστέρ επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr από τον Απρίλιο σχετικά με την προεδρική παρέμβαση για το θέμα του.

It is very hard for me to understand the things that are being written in the media, regarding my football career. I...

Posted by David Fuster on Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα