Σενάριο για Μπαρτούλοβιτς και Παναθηναϊκό

Σενάριο για Μπαρτούλοβιτς και Παναθηναϊκό

Σενάριο για Μπαρτούλοβιτς και Παναθηναϊκό

bet365

Στην λίστα του Παναθηναϊκού είναι ο 28χρονος εξτρέμ, Μλάντεν Μπαρτούλοβιτς σύμφωνα με κροατικά δημοσιεύματα. Φήμες στην Γερμανία για τον Πάτρικ Οκς της Βόλφσμπουργκ.

Ακόμη ένα σενάριο από το εξωτερικό ήρθε να προστεθεί για τον Παναθηναϊκό και τις μεταγραφικές του αναζητήσεις αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με κροατικά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός και η Χάιντουκ «ψάχνονται» για την περίπτωση του 28χρονου εξτρέμ της Νντίπρο, Μλάντεν Μπαρτούλοβιτς. Ο αριστεροπόδαρος άσος αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια σε διάφορες ομάδες της Ουκρανίας και κύριο χαρακτηριστικό του είναι το σκοράρισμα. Είναι δύο φορές διεθνής με την Εθνική Κροατίας και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

«Εξετάζει και Οκς»

Από κει και πέρα, στην Γερμανία υπήρχαν αναφορές για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Πάτρικ Οκς της Βόλφσμπουργκ. Ο 32χρονος μπακ έκανε σπουδαία καριέρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ωστόσο, στους «λύκους» δεν κατάφερε να κάνει διαφορά και να καθιερωθεί. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα