Αραούχο και Κουέρο στην ερυθρόλευκη λίστα! (vids)

Αραούχο και Κουέρο στην ερυθρόλευκη λίστα! (vids)

Αραούχο και Κουέρο στην ερυθρόλευκη λίστα! (vids)

bet365

Ο Αργεντίνος Αραούχο και ο Κολομβιανός Κουέρο βρίσκονται στα ερυθρόλευκα... ραντάρ για το καλοκαίρι σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr. Αρέσει περισσότερο ο Αραούχο.

Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές τους οποίους ο Ολυμπιακός έχει τσεκάρει και από κοντά και που εμφανίζονται και στις φετινές του λίστες, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr. Ο Σέρχιο Αραούχο ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς αποτελεί μία πολύ καλή περίπτωση επιθετικού. Φέτος έπαιξε ως δανεικός στην ισπανική Λας Πάλμας. Ο 23χρονος και ύψους 1.80 μέτρων επιθετικός σε 37 αγώνες στην Segunda Division και το Κύπελλο έβαλε 19 γκολ και ενώ έδωσε 8 ασίστ, κάνοντας μία εξαιρετική χρονιά. Είναι ένας παίκτης που είχαν ξεχωρίσει μέχρι και οι scouts της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι και τον ενέταξαν στην Β' ομάδα τους την σεζόν 2012-2013 και αποτελεί (ακόμα) μία προσιτή από οικονομικής μεριάς περίπτωση. Μπορεί να παίξει ως αριστερό εξτρέμ εκτός από φορ.

Ο Αραούχο - τον οποίο ήδη θέλουν αρκετές ομάδες - ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία το 2010 από την ομάδα Νέων της Μπόκα. Ακολούθησε η πρώτη ομάδα της Μπόκα το 2010 και μαετά το 2012-2013 η Β' της Μπαρτσελόνα με deal της τάξεως των 800.000 ευρώ και ενώ στις αρχικές συζητήσεις είχε τεθεί το ενδεχόμενο να μπει οψιόν 16 εκατ. ευρώ για τον παίκτη! Από την «Μπάρτσα» γύρισε στην Μπόκα το 2013 για να μεταγραφεί μετά στην Τίγκρε. Ακολούθησε ξανά η Μπόκα Τζούνιορς και μετά ήρθε ο ετήσιος δανεισμός του στην Λας Πάλμας. Ένας δανεισμός που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2015. Ο Μαουρίτσιο Κουέρο από την άλλη ανήκει στην Βασλούι και έχει δοθεί δανεικός στην Μπάνφιλντ. Σε 29 αναμετρήσεις στην Primera Division της Αργεντινής αλλά και το Torneo Inicial έχει να επιδείξει 5 γκολ και 5 ασίστ.

Δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με την Μπάνφιλντ όμως επειδή έχει ήδη γίνει... ντόρος για το όνομά του δεν θεωρείται τόσο σίγουρο πως θα ολοκληρώσει όλους τους μήνες του δανεισμού του στην Μπάνφιλντ. Ο 22χρονος Κολομβιανός Μαουρίτσιο Αντρές Κουέρο Καστίγιο (σ.σ. με ύψος 1.76 μ.) έχει χριστεί -όπως και ο Αραούχο- διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του. Και αυτός συνιστά μία αξιοπρόσεκτη περίπτωση, που είναι και προσιτή από οικονομικής πλευράς. Ο Καστίγιο αγωνίζεται ως δεξί και αριστερό χαφ αλλά και σαν στράικερ. Ο Κουέρο από την Λα Εκιδάδ βρέθηκε το 2014 στην Βασλούι. Ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Ολίμπο και Μπάνφιλντ. Αξίζει να τονιστεί πως κατά το παρελθόν αμφότεροι έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό. Ο Αραούχο πάντως άρεσε και αρέσει σαφώς περισσότερο από τον Κουέρο...

* Δείτε στην Gallery τα φετινά στατιστικά των παικτών αυτών και βίντεο και από τους δύο σε δράση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα