MVP ο Λακαζέτ, κορυφαίος ο Μπλαν
Η Ένωση Παικτών στην Γαλλία μοίρασε τα βραβεία για την σεζόν που ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα στην Ligue 1. Έτσι, ο Αλεσάντρ Λακαζέτ, που έχει πετύχει 27 γκολ, ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του MVP μπροστά από τους Ιμπραΐμοβιτς, Παστόρε και Βεράτι. Καλύτερος νέος ψηφίστηκε ο παρτενέρ του (στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν) Ναμπίλ Φεκίρ μπροστά από τους Μαρκίνιος, Σανσόν (Μονπελιέ) και Μαρσιάλ (Μονακό).
Καλύτερος προπονητής ψηφίστηκε ο πρωταθλητής Λοράν Μπλαν, που πήρε περισσότερες ψήφους από τους Γκουβερνέκ (Γκινγκάμπ), Φουρνιέ (Λιόν) και Γκαλτιέ (Σεντ Ετιέν), ενώ καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Μανταντά.
Τέλος, στην καλύτερη 11άδα της σεζόν βρίσκονται οι: Μανταντά (Μαρσέιγ), Ζαλέ (Λιόν), Τιάγκο Σλίβα (Παρί), Νταβίντ Λουίζ (Παρί), Μάξγουελ (Παρί), Βεράτι (Παρί), Παστόρε (Παρί), Παγιέ (Μαρσέιγ), Φεκίρ, (Λιόν), Λακαζέτ (Λιόν) και Ιμπραΐμοβιτς (Παρί).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

