Πλησίασαν την Δόξα Δράμας για το ματς στις Σέρρες!

Gazzetta team
Πλησίασαν την Δόξα Δράμας για το ματς στις Σέρρες!

bet365

Η Δόξα Δράμας αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό σε ένα ματς που ενδιαφέρει άμεσα και τον Άρη και ο πρόεδρος των Δραμινών αποκάλυψε ότι τον έχουν πλησιάσει κάποιοι!

Η Δόξα Δράμας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό με την ομάδα των Σερρών να θέλει τη νίκη για να πάρει την άνοδο στην Football League με τον Άρη την ίδια ώρα να θέλει γκέλα των Σερραίων και δικιά του νίκη για να πάρει την άνοδο.

Ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας Ηλίας Χατζηελευθερίου μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις Σερρών» τόνισε ότι ο ίδιος έχει δεχθεί ενοχλήσεις για τον αγώνα της Κυριακή!

«Φυσικά και έχουμε ενοχληθεί και αυτό είναι αναμενόμενο. Όπως και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος υπήρχαν 5-6 ομάδες που ζήτησαν να τις βοηθήσουμε», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει ότι η ομάδα του θα παίξει για την ιστορία της Δόξας.

Οι συνθήκες είναι τέτοιες που δυστυχώς για μας θα πρέπει να παίξουμε τον ρόλο του ρυθμιστή. Εμείς παίζουμε μόνο για τη… Δόξα τόσο καιρό και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Δεν πρόκειται να παίξουμε για κανέναν άλλον παρά μόνο για την αξιοπρέπειά μας. Αυτά που ακούγονται όμως κατά καιρούς είναι… κωμικά πράγματα, δηλαδή μπορούμε εμείς να πούμε τους παίκτες μας καθίστε και χάστε; Δεν μπορούμε όμως να βοηθήσουμε ούτε τη μία πλευρά ούτε την άλλη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα