Αποχωρεί ο Κομπότης από τον Λεβαδειακό

Gazzetta team
Αποχωρεί ο Κομπότης από τον Λεβαδειακό

bet365

Την αποχώρησή του από το Λεβαδειακό γνωστοποίησε στους συνεργάτες του ο Γιάννης Κομπότης, τονίζοντας ότι η απόφασή του είναι ειλημμένη εδώ και αρκετό καιρό.

Ο μεγαλομέτοχος των Βοιωτών, κάλεσε τους συνεργάτες του και τους ενημέρωσε για την απόφασή του να παραχωρήσει τις μετοχές της ΠΑΕ σε όποιον ενδιαφερόμενο.

«Σας κάλεσα για να σας μιλήσω για την απόφασή μου να φύγω από τον Λεβαδειακό. Πρόκειται για μια απόφαση που την έχω πάρει εδώ και καιρό και δεν σχετίζεται με τις τελευταίες εξελίξεις. Εγώ φεύγω και αφήνω την ομάδα, όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να πάρει τις μετοχές. Η απόφασή μου είναι οριστική και δεν σχετίζεται με το αν θα παίζουμε του χρόνου στη Super League ή στην Football League. Εγώ τελείωσα» ήταν τα λόγια του Γιάννη Κομπότη στους συνεργάτες του, όπως αναφέρονται στη Live Sport.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα